Steven Vereecke

Steven Vereecke

Osteopaat D.O.

Steven is de eigenaar van de praktijk.

In 1992 studeerde hij af al kinesitherapeut. Daarna volgde hij eerst een opleiding tot manueel therapeut. In 1999 startte hij met de opleiding osteopathie aan het FICO (Flanders International College of Osteopathy). In 2004 behaalde hij het diploma “osteopaat D.O.”. Momenteel volgt hij nog geregeld allerlei bijscholingen. Zo behaalde Steven getuigschriften voor o.a. geïntegreerde technieken,littekentherapie en fytotherapie.

Steven is ook een erkend Manueel Neuro Immuun Therapeut, een osteopathische therapie voor allergie, eczeem en astma.

Ingrid van Elsen

Ingrid van Elsen

Osteopate D.O

Ingrid werkte tien jaar als fysiotherapeut in Düsseldorf, en daar kwam ze in contact met collega’s die osteopathie uitoefenden van daaruit ontstond voor haar de grote en boeiende interesse naar osteopathie.  Ingrid heeft de zesjarige opleiding gevolgd aan het Flanders International College of Osteopathie (FICO) en studeerde in 2005 af.  Sedert 2006 werkt ze in het noorden van Antwerpen.

Ze is een gemotiveerde osteopate en werkt graag in een team van collega’s waar informatie en ervaringen worden uitgewisseld. Naast het werk in de praktijk volgt ze op regelmatige basis cursussen om up – to – date te blijven en haar kennis en vaardigheden uit te breiden. Zo volgde ze oa ook de tweejarige opleiding Kinderosteopathie, EHBO bij kinderen, geïntegreerde technieken, littekenbehandeling, Neue Aspekte der Kinderbehandlung : applied Kinesiology, Viszerale, Kraniale und Vertebrale Manuelle Therapie, fytotherapie.